tisdag 24 november 2009

Sailfish

Var inne på http://metrobloggen.se/skitfiske och hittade denna bilden och kände mig då tvungen att lägga ut den jag me... Man blir ju inte mindre sugen på Mexico nu heller.. 1,5 vecka..

torsdag 5 november 2009

1 månad kvar..

Idag är det bara 1 månad kvar innan det bär iväg till Mexico igen. Håller nu på att fixa lite egen utrustning som jag ska ta med med. Senaste tillskottet är Penn TRQ 200 rullar som ska få bekänna färg. En rulle som jag kommer att använda uppe på lofoten till nästa Norge säsong.

tisdag 3 november 2009

Rödinglek i Huskvarna

Igår var jag nere en sväng i Huskvarna hamn för att kolla på det årliga skådespelet då rödingen leker. Det gick inte många minuter innan jag fick syn på dem. Knallröda bukar med uv-färgade fenor, läckert. Jag har nog aldrig sett så många rödingar på så kort tid i hva hamn vilket är ett tecken på att rödingbeståndet i Vättern håller på att stabiliseras en aning men är ändå långt ifrån där det ska vara.
Förra gäddguidnignen som kördes var med Conny och Per från Medevi. Ett 10-tal gäddor landades med bud på en hel del till. Kommer att vara hemma nu i veckan men till helgen så blir det gäddfiske igen!