söndag 27 september 2009

Operation storgädda

Årets operation storgädda, en årlig tillställning i en insjö hemmavid, gick av stapeln i lördags. En tävling där den som får den största fisken vinner allt. Det nappade ganska bra ett tag i vår båt och ca 25 gäddor landades. Tyvärr så lyste de största med sin frånvaro men en skaplig fisk på 6,4kg lyckades vi lura. Dagens vinnarfisk var en gädda på 8,8 kg.

måndag 21 september 2009

Abels nya båt

Idag har jag varit i Å-berga och hälsat på Johan Abelsson en sväng. Vi åkte även och kollade på hans nya båt. Måste säga att jag blev något avundsjuk... :)

söndag 20 september 2009

Skärgårdsgädda

Höstens första gäddpass kördes med Micke och Johan. Efter att ha fixat och städat båten efter alla kräftor så tog vi några timmar på sjön. Solen sken och gäddorna var något tröga förutom några snipor som visade lite intresse. Men Mickes humör var konstant på topp och tillslut visade han att man verkligen kan tjata upp gäddorna. En fin madame på 6,4kg fick syna båtens insida i några minuter för att sedan simma tillbaka. Micke visade därmed att han iallafall har en till talang förutom att meka med båtar.

onsdag 16 september 2009

Gäddfiske!

Nu är det bara några dagar kvar på kräftfisket och därefter åker gäddgrejerna fram. Jag kommer att köra mestadels i Gryts skärgård men även i Stockholms norra. Gryt ligger ca. 20 mil söder om Stockholm, nära Valdemarsvik. Kanonboende samt förstklassig mat på Gryts varv till förmånliga priser där de även har bastu med kallvattenspool samt en stor badtunna. Möjlighet till konferenslokaler med med utsikt över skärgården. Önskas boende med tillgång till eget kök kan det ordnas. Besök www.grytsvarv.se för info om boende m.m.
Hör av er för mer info om priser och olika fiskepaket.

Henric Wigren
+46736909044
Henric@wildwater.se