lördag 18 juli 2009

Kontaktinfo Wildwater camp Röst

Har nu kommit hem och packat upp 2,5 månaders resande. Kommer att ta semester fram till den 1 augusti då kräftfisket i Vättern drar igång. Lediga dagar finns fortfarande att boka.

Kontaktinfo till Shawn Glans, Camp manager Röst;
shawn@wildwater.se, +4747812350

måndag 6 juli 2009

Byte av Camp Manager på Röst

Just nu håller vi på att byta camp manager här uppe på Röst. Den som ska ta över efter mig är Shawn Glans. Jag kommer att stanna tills den 11/7 och har då varit här uppe i 2 månader. De senaste dagarna har präglats av väldigt hård vind runt 15 m/s så har därför gått igenom campen med Shawn och gjort lite småfix. Vinden ser ut att vara fortsatt hård nu i några dagar även om det lägger sig något.
Mer kontaktinfo för Shawn kommer att komma i dagarna.

fredag 3 juli 2009

Grillfest på Röst

Igår var det grillfest här på Röst med val på menyn. Samtliga 10 personer som deltog åt som hästar, närmre bestämt 5,5 kilo kött (!). Under middagen kom det nya tyska gänget som anlände igår in med en fin flundra på 32 kg. Jag var ute och guidade samma tyskar idag på förmiddagen och hade ett fint torskfiske med en topp på 14kg och ett gäng runt 10kg.

onsdag 1 juli 2009

Späckhuggare utanför Röst

Just nu är det mycket aktivitet här utanför Röst, makrill, mängder med småsej, tumlare och framför allt olika sorters val. De två teamen från Jersey stötte förra veckan på ett 20-tal späckhuggare som hade show för dem precis jämte båtarna. De kände sig inte så värst stora när de stod bara några meter från dem i en "liten" 6-meters båt.... Mäktigt

Finväder

Igår var årets varmaste dag häruppe. Solen sken och helt vindstilla. Själv åkte jag ut på ett eftermiddagspass efter hälle med ett bomhugg som resultat. Bättre gick de dock Rickard från Gbg som lyckades drilla en 15 kg hälle med bara underdelen av sitt spö. I mothugget knäcktes spöt på mitten. Idag är det lite mer mulet men fortfarnade ingen vind.