måndag 27 april 2009

Båtfix och svin-influensa


Då är båten inkörd i Mickes garage för en genomgång inför Norge resan. Meckar Micke (på bilden) passar in en 560 båt i ett garage som är 562 :). Djuprigg, spöhållare m.m ska monteras. Håller även på att packa inför Mexico. Kanonfina Uglystick spön med Penn Sargus rullar paras ihop... Ska bli kul å se vad grejerna klarar av. Får bara hoppas att vi kommer iväg med tanke på den epidemi som precis har brutit ut... Typiskt!!

torsdag 23 april 2009

Skärgårdsfiske


Kom hem precis efter en härlig dag på sjön med fyra st finska kunder. Gassande sol och knappt någon vind. Gäddfiske stod på agendan och efter en något seg start så synade ett par gäddor insidan på båten. Dagen fortsatte i samma stil med korta men tydliga huggperioder. Vi stannade även för att titta på en pågående gäddlek med några riktigt stora madammer, som förövrigt var helt ointresserade av våra beten. Vid dagens slut så kunde 10 st gäddor räknas in. Flera tjocka 3-4 kg gäddor. Det jag dock inte kommer glömma efter dagen var en kanonfisk som attackerade ett bete precis när det togs upp ur vattnet. En vattenkaskad sen en rejäl virvel sedan borta.. Efter ett flertal försök att lura den igen gav vi upp.. Men jag vet var hon bor...

tisdag 21 april 2009

Dax för lite fiske


Har nu haft lite semester efter vinterns allt slit i Nordnorge. Spenderade lönen på en ny dragbil. Kommer nu att fiska 2 dagar uppe i Stockholms norra skärgård för att sen åka hem och packa om inför Cancun, Mexico 1:a maj. Därefter så blir det Röst i 2 månader.